Tarife

 

Tarifele variaza in functie de complexitatea proprietatilor si de costurile aferente realizarii raportului de evaluare. Pretul exact al lucrarii va fi stabilit dupa analiza documentatiei necesare. Gasiti mai jos o lista de tarife orientative:

Apartamente situate in bloc 1 - 2 camere: de la  100 euro

Apartamente situate in bloc 3 - 4 camere:  de la 100 euro

Apartamente situate in vile: 120 - 150 euro

Vile, case si teren:  150 - 200 euro

Terenuri libere de constructii sub 5000 mp: 100 - 300 euro

Spatii comerciale: 200 - 300 euro

Birouri, hale, cladiri cu alte destinatii: de la 200 euro

Clientii beneficiaza de discount pentru evaluari repetate sau pentru evaluarea unui numar mare de active.

Pentru proprietatile situate in afara judetului Ilfov, valoarea contractelor pentru intocmirea rapoartelor de evaluare se negociaza tinandu-se seama atat de timpul necesar pentru inspectarea proprietatilor cat si, acolo unde este cazul, de cheltuielile de deplasare .

Pentru proprietati cu alta destinatie decat cea rezidentiala (spatii comerciale, industriale, spatii de birouri, alimentatie publica, turism, ferme,etc) valoarea contractului se stabileste dupa ce evaluatorul s-a edificat asupra complexitatii lucrarii potrivit datelor si informatiilor ce ii sunt furnizate de beneficiar: suprafete, volume, destinatii, functiuni, amplasamente, conditii tehnice, conditii de piata. Acestea se negociaza in functie de complexitatea lucrarii, de la 25 euro/ora.

Pentru bunuri mobile, tariful se stabileste in functie de numarul si tipul bunurilor mobile. Tarifele pentru intocmirea rapoartelor de evaluare pentru bunuri mobile, ca si pentru evaluarea stocurilor, se negociaza functie de complexitate, incepand de la 25 euro/ora.

Pentru evaluarea afacerii - tariful se stabileste in functie de complexitatea lucrarii, dupa analiza documentatiei.